Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
05.03.2009 11:41 - Duck my sick.
Автор: innuendo Категория: Забавление   
Прочетен: 9159 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2009 00:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
*
*
*
Забелязали ли сте, че където и да сте, каквото и да правите, винаги е пълно с хора. Винаги е пълно с хора и тези хора са идиоти. Дори тук, в любимия ви блог. Дори тук е пълно с идиоти. Някои са кръгли, други са полуидиоти, че дори им се налага да ходят по двойки, за да се допълват, трети са... е те са на големи групи. Но не става дума за любимия ви блог. В него поне не виждате хората. Въпреки красивата картинка, която са си сложили и красивите думи, с които са се изразили, вие сами избирате да ли да ги гледате, или четете. И вие избирате да не ги.

Има хора, обаче, които виждате всеки ден. Това са вашите колеги. Те са идиоти. В това няма съмнение. В това няма нищо лошо. Те са най-големите малоумници, които познавате и ви се налага да ги търпите всеки ден. Лазят ви по нервите, миришат и имат мнение. Мнението им е различно от вашето и винаги е грешно. Миризмата им винаги доминира в атмосферата и винаги е лоша. Затова ви остава едно единствено нещо. На свой ред да им лазите по нервите. И как най-добре се прави това, ако не, като бъдете по-големи идиоти от тях. Дали това е възможно? О да! Ето и няколко изпитани начина да им развалите деня като си докарате състояние на духа близко до душевната чeкия. Подред:

В началото на работния ден намерете някое празно място за паркиране. Място като слънце. Гледайте да не е в най-големия студ, за да не хванете пневмония. Изчакайте някой да му се назландиса и клекнете по средата на мястото, с гръб към него, за да си вържете обувката. За по-голяма автентичност си пъхнете слушалки в ушите и клатете глава в ритъм. След като си вържете обувката,  вържете и другата, за да е приятно затегната, като вече вързаната. После се изправете и се загледайте в краката си с интерес. Започнете да се почесвате по главата и да се чудите дали са добре вързани. След това бръкнете между бузите на задника си и изкарайте гащите с елегантно изопване и пришляпване. По това време ще чуете клаксон. Стреснете се силно. Обърнете се с ръка на сърцето и сложете другата на капака, все едно ей сега ще колабирате от уплах. След като се съвземете започнете да се извинявате. Гледайте, да сте изключително обстоен и досаден, като се опитвайте да пречите, колкото можете повече. Когато горкият ви колега успее да паркира и да излезе от колата го заговорете за данъци, застраховки и движението по пътищата, като в същото време наблюдавайте как се опитва да се отърве от вас. След като успее да се измъкне и се отделечи на обилно разстояние (тук гледайте да има много колеги наокло) извикайте:
- От къде си купил тази възглавничка за хемороиди, която видях на седалката ти?

Влезте в кухнята. Вътре няма да има никой. Всички пушат по терасите или навън. Сложете сол в захарта. Това ще ги държи в напрежение цял ден. Усмихнете се. Някой е измил чашите и ги е подредил даже. Върнете ги отново в мивката и изсипете хубавата, и пълна с кафе, кафеварка върху тях. Това ще остане незабелязано, даже ще накара двама човека да се чувстват полезни, след като друг измие посудата отново. Сложете ново кафе, да се прави. Освен кафето сложете и две пакетчета чай от лайка, ей тъй от любопитство. Ако някой усети - признайте си. Кажете, че сте го прочели в Космополитън.

Докато колегите ви са още навън и пушат сменете изходите на клавиатурата и мишката на човекa, който най-много разбира от компютри във фирмата. Залепете непрозрачно тиксо на оптиката на мишката на друг, който е кух, като лейка или му скрийте топчето. На трети заглавете едно от копчетата на клавиатурата с хартийка. На четвърти му изтрийте фонетичната и му я заменете с БДС, за да се чуди цял ден - що за вирус е това. На пети сменете адресите за бързо избиране, в нагласения му Firefox, с техните порно еквиваленти, например youtube с youporn. Aко няма такива импровизирате, като не забравяйте да му смените хубавия Google homepage с msn.com, за да заподозре конспирация от страна на Microsoft. За капак абонирайте фирмения мейл за бюлетина на някоя активна религиозна организация.

Влезте в тоалетната. Ако е обща - най-добре. Стопете парче шоколад... Е! Не! Не прекалявате ли малко? И все пак, ако имате желание, знаете какво да правите с шоколада. Нека говорим за друго. Например: Взимете опаковка презервативи и напълнете всеки един от тях с малко течен сапун. Бял. Много ясно! Небрежно ги хвърлете в кофата за боклук. Единият задължително трябва да виси от ръба. Излезте от тоалетната, като държите под носа си показалец. Обикаляйте наоколо и си говорете нещо. Когато любопитната колежка ви попита какво правите, отидете при нея, наврете и пръста под носа и кажете на висок глас:
- Много странно ми мирише урината днес!

И ако това не ви развесели... хапнете останалия шоколад и не се пречкайте на горките хора повече!



Гласувай:
0



Предишен постинг

1. julllinkata - Леле
05.03.2009 11:58
Сега остава да кажеш къде бачкаш, за да избягвам да си подавам CV-то там:Р
цитирай
2. totenlicht - ти си моят гуру. с изключение на ч...
05.03.2009 12:43
ти си моят гуру.
с изключение на частта за паркинга, ще пробвам всичко останало :)
цитирай
3. viki11 - Супер идеи,
05.03.2009 15:55
просто ми се издигна в очите.
Това с религиозната организация е просто върховно! "Вярващите" са в изобилие. То на какво да вярваш?

Успех и на теб с колегите!

Та за възглавничката....
цитирай
4. viki11 - totenlicht -
05.03.2009 15:56
просто преди паркинга си направи яка застраховка! :))
цитирай
5. estrella - Innuendo,
06.03.2009 07:03
впечатлена съм ;)
цитирай
6. pseudevernia - :D
06.03.2009 18:12
Ама имаш потенциал за психопат..... с чувство за хумор :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: innuendo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 500635
Постинги: 111
Коментари: 1054
Гласове: 4192