Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
20.10.2008 11:48 - Кисело зеле
Автор: innuendo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5387 Коментари: 8 Гласове:
0



Пак се дразня.
Много раздразнително момче съм станал напоследък. За първи път се порязах при бръснене вчера. Много обичам кисело зеле. Все безинтересни факти за мене.  Ама много се дразня понякога!

Дразня се от списание MAXIM. Започнало е много да зазлява. Няма вече една свестна простотия в него. Много тъпо MAXIM, много тъпо. Най-малко по 10 реклами на ръчни часовници. Не може ли да си гледа GSM-а тоя народ? Първите 6 страници са запълнени с реклами. Последните 20 също, умело прикрити като статии. Е мама му стара! Намалете цената тогава! И без това си купувам половин списание. Да не говорим за статиите. Тук-таме по някоя интересна. Но тези неща ги има и в интернет. Дайте да спестим и от хартия. И мацките. Все същите кифли! Едно време се напъвах да чета написаното покрай голото, ама то не се търпи. "Ще спите ли с Бойко? Не само свирка за него. А с премиера? С него само кафенце." Е аз не обичам да слушам женски моабети. Тези работи си ги споделят с приятелките. Абе да ви го... култура. И са взели все по-грозни да стават. Мацките де. Разбирам, че не ги виждат голи преди да им платят за снимките, но да ми разправят, че онази имала най-хубавите изкуствени цици в българия?! Е те си бяха чиста проба неуспешна операция. Ама заеби. И моля! Моля! Спрете с едрогърдите англичанки. Хубави са, но вече не са популярни. Бяха. Преди година. А и те са 7-8 мацки. Лесно омръзват, щото всички знаят, че циците са за смучене, а не за гледане. И бебетата го знаят даже!

Дразня се от некролозите във вестниците. Вярно, че има опечалени. Нека има. Но защо по вестниците, хора? Две страници некролози. Стари хора. Млади хора. Хубави хора. Грозни хора. Да, ама леко умрели. А като обърнеш на другата страница - деца. "Нашите прекрасни слънчица!" Не бе! Тези не са умрели. Живи са си. Просто са зле позиционирани. Трябва да са преди некролозите. Просто, за да се запази естественият ход на логиката. Първо раждането - после смъртта. Никой няма да ви се разсърди, ако не покажете на всички, колко много тъжите за някого. Като цяло, освен че са традиция, некролозите са и известна проба лицемерие. Хората са отчуждени. По-лесно им е да обръщат внимание на умрелите, отколкото на живите. Всичко е по-лесно на хартия. Вестниците и телевизиите са пълни с хора, които никога не сте виждали наживо, и те представляват по-голям интерес за вас, от собствените ви деца и любими. Та вие дори не знаете тези хора дали съществуват. Има ги по разни картинки. Голяма работа! И умрелите ги има, но те са под земята! Отлетели са при ангелите. Гушнали са букета. Тревата им прави сянка. Ритнали са камбанката. Няма ги! Точка! Всъщност е удивителна.

Дразня се и от гробовете край пътя. Има ги и в София. Всъщност понякога им се дразня, понякога не. Те са много важни назидателни символи, но леко ме психират, когато ги видя. Е сигурно това е номерът, но не точно. Всеки ден отивам на работа и всеки ден виждам все същите хора, които също отиват на работа. И всеки ден виждам гроб, а на гроба момиче. Понякога си мисля, че мога да започна да поздравявам хората, с които се разминавам, защото се виждаме всеки ден. Но знам, че някой ден и на гроба ще кажа здрасти. Ето това ме психира. Засега само на кучетата казвам здрасти. Другата причина, да се дразня, е свързана с болните от рак. Всички ракообразни болести се ползват с привилегията да притежават лентичка за закачане на дрехата, но ракът на белия дроб няма такава привилегия, защото никой не съчувства достатъчно на хората болни от такъв рак. Защо? Защото те са си го причинили! Много ясно защо. Същото е и с гробовете край пътя. Винаги през главата ми минава различна картина на катастрофа, и винаги човекът на картинката си е виновен сам. Съчувствие? Назидание? Дръжки? На последното не му е нужна въпросителна.
Земи млъкни, а?!



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zulu - :))
20.10.2008 12:10
Хасеса ми чуството ти за хумор!!
Особено това, което си казал за алкохола, даже го споделям!
Поздрави!
цитирай
2. innuendo - Ъ!?
20.10.2008 12:19
Какъв алкохол бе?
цитирай
3. zulu - как какъв бе човек!?
20.10.2008 12:21
от предишния ти постинг!!
коментарът ми беше не само за днешния
цитирай
4. innuendo - Бъ!
20.10.2008 12:27
Помня ти аз предишния!
цитирай
5. innuendo - Турбо!
20.10.2008 12:30
Аре чиба от тука! Щото ако зема една лопата!
цитирай
6. pseudevernia - Вестниците (и списанията явно) са ...
20.10.2008 13:58
Вестниците (и списанията явно) са за постилане на котешки тоалетни. Ако ми дадеш последните броеве на "Максим", Малчо ще пишка върху едрогърди англичанки.
цитирай
7. estrella - Инуендо,
20.10.2008 14:33
дам:)
цитирай
8. gataca - .
28.10.2008 14:06
Като си бях в България за последно купих Maxim, FHM, Playboy. Първите две все още кретат но, Playboy е станал такава боза. Като си спомня имаше време, още първите броеве, тогава дори бившата ми приятелка (!) си ги копуваше, заради статиите. Сега е пълна скръб и реклами.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: innuendo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 500434
Постинги: 111
Коментари: 1054
Гласове: 4192