Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
07.08.2008 11:45 - Случвало ли ви се е...
Автор: innuendo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3458 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 07.08.2008 15:31


Понякога се дразня и на други неща.
Понякога се дразня на хората, а понякога се дразня на фъстъците.
Всъщност, заради хората се дразня на фъстъците.
Което означава, че поне фъстъците са невинни.
Фъстъците винаги са били свестни хора.
Някога случвало ли ви се е фъстък да ви обиди?
Не!
Защото фъстъците са свестни хора.
А всъщност...

Случвало ли ви се е да не можете да отворите пакетче с ядки? Без значение колко време прекарвате във фитнеса, тези неща се опъват, като магаре на мост. Не винаги разбира се. В повечето случаи се отварят лесно. Tочно този пакет обаче е решил да се държи, като девственица с прекалено голямо самочувствие. И се опъва, разтяга и деформира, но никъде не успява да се скъса. Дори започва да пуска боя от опънатото PVC. Накрая намирате нещо остро, било то химикал, пиличка за нокти или собствените си зъби и пробивате една малка дупчица в него. По това време враждата с пакетчето е прерастнала в лично отмъщение, затова не бихте дали на някой друг да се опита да го отвори. Не. This is personal! В повечето случаи, при отварянето, ядките се разпиляват. В най-добрия случай се появява една браздичка отстрани на пакетчето, която нараства и ви държи в напрежение до края на консумацията.

или

Случвало ли ви се е да говорите с някого... и той да има сопол в носа? Случвало ви се е разбира се! Той ви говори, а вие гледате сопола. Той ви говори, а вие се опитвате да не гледате сопола. Той ви говори, а вие неистово се опитвате да не мислите за сопола. Но мислите за него и не слушате какво ви говори човека.  А може да е нещо важно! По важно от сопола? Неееее! Аз лично винаги казвам на хората, че имат сопол, но никога не получавам нормална реакция. Например: "Какво? О! Господи! Как може да се случи на мен?!" или пък: "Ааа знам! Нека си стои." или: "Извинявай! Извинявай! Много съжалявам!". Понякога дори измислят нелепи оправдания. Хора! Това е сопол. Всички имаме сополи. Единственото, което всеки иска, е да не гледа чуждите сополи. Това е. Не сте прокажени. Не сте прокълнати. И със сигурност не е ваша вина. Е може би понякога е ваша вина, но нека си признаем. Предпочитате да го намерите в кенефа, докато се гледате в огледалото и да се самозалъгвате, че никой не го е видял. Видели са го. Всички са го видели. Приемете го.

или

Случвало ли ви се е да четете упътването на някакъв продукт и да имате чувството, че ви мислят за идиот? Бира: Можете да я консумирате с обяда. Можете да я пиете с приятели. Можете да я пиете с картофки вечер. Можете да я пиете с цаца на морето. Ехооо! Пичове! Надписът БИРА е достатъчен! Нямам нужда от упътване! И освен това, си е лично моя работа какво ще я правя! И това малоумно изреждане на приложенията на даден продукт. Масло за смазка: за смазване на: панти, брави, пружини, болтове, винтове и офисни столове? Е да, ама то става и за още хиляда неща! Не мислите ли? Напишете, че е за смазване на метални части, между които има триене. Толкова! Според мен, ако някой човек не разбира, за какво служи нещо, не трябва да го използва. А най-добре ще е да вземе да се убие с него, защото отдавна естествения отбор е престанал да работи с хората. Трябва да го върнем пак! Глупав ли си - Убий се! Даже трябва да слагат подвеждащи надписи по продуктите, та ако не си достатъчно интелигентен, най-малкото да се нараниш. А ако се утрепеш - така печели цял народ. Например, на кутия с пиратки, трябва да се сложи надпис: "Изпробвайте в микровълновата фурна." Няма ли да е весело? Неслучайно има Дарвин награди.

Толкова.
Довиждане.
Отивам да направя чай в кафеварката.
Няма ли да е весело?



Гласувай:
0



1. forevercarrieon - браво иннуендо,
07.08.2008 11:55
браво. нямам какво почече да кажа.
цитирай
2. smartfox - :))
07.08.2008 12:27
сладур :р
цитирай
3. sis - ха ха ха
08.08.2008 14:30
пиратки в микровълновата - определено ще е весело.

Но, според мен, не е задължително да си умен, за да си жив. Жестоко е да убием всички тъпаци.

:):):):)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: innuendo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 500094
Постинги: 111
Коментари: 1054
Гласове: 4192