Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
01.11.2007 16:31 - Нищо...
Автор: innuendo Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2797 Коментари: 10 Гласове:
0

Последна промяна: 03.11.2007 16:24


И така...
И така нашето tin4e, което по принцип си е по културните мероприятия, реши, че не сме чак такива пенсионери и трябва да отпразнуваме Halloween. Аз не обичам да споря за неща от сорта на това, че не са наши празници и, че не трябва да ги празнуваме. Моето мнение е, че ако няма нашенски празник на същата дата, нищо не ми пречи да празнувам чуждестранен, ако ще и Рамазан да е. Важното е да се празнува. Но да започна от по-рано.

По-рано...
Корабът-майка потегли. Това не е главният кораб от някой научнофантастичен сериал. От онези, които винаги са по-фантастични отколкото научни. Това е фирменото Renault Espace, което на галено наричаме така. Шкодата наричаме Шкодилак или S-класата на фирмата, а лилавото Тико - Stealth (освен веднъж, когато му беше паднало гърнето, тогава му викахме Ферари.)

Корабът-майка...
Корабът-майка потегли с четирима вампира на борда. Единият имаше рожден ден и управляваше, а другите се бяха напили за негово здраве при почерпката в офиса. Стигнаха булеварда и се заоглеждаха. Към околовръстното имаше опашка а надолу беше чисто. Брей сефте. Тръгна се надолу. Котешката пътека беше претъпкана та вампирите се отказаха. Тръгнаха към околовръстното. Дръжки. Абееееее обратен. И се навряха на трилентовото задръстване на Вапцаров. То не за друго, а защото от там и да искат обратен завой няма. Дай на човек избор и той нищо няма да направи. Постави го в безизходица и той ще се оправи. Абе какво разправях.

А дааа...
Двама от вампирите слязоха на басейна в Дианабад от страната на боксовите тренировки. (forevercarrieon, точно там има бокс, ако случайно се чудиш). Тези двамата рецидиви се метнаха на 94 - единият, да се напива в 37 блок, а другия, да отиде до Германос,  да си плати сметката. Аз бях по-преебания. Демек тоя със сметката.

Абееее....
Платих си сметката и се прибрах, да се къпя. Вкъщи заварих Киро да цъка NFS. Изглеждаше умърлушен. Сменя човекът работата и цял месец ще стои гладен. Жена му се грижи за него, ама като я няма нея той вегетира. Изкъпах се и го изгоних от собствения му компютър. Той всъщност сам стана, защото му донесох бира. Та сядам и пускам Епизод 2. Зомбита хвърлят варели по мене, зомбита тичат да ми дерат очите, зомбита ме гонят с граната в ръка. Абе не знам дали са зомбита или извънземни. Всичко живо се опитва да ме утрепе. Нема да се дам. По някое време всичко започва да ми прилича на Halloween и се сетих да звънна на tin4e. Разбираме се да отидат в Строежа и да звъннат. Киро взе да се дърпа. Не му били сухи обувките. Абееееее! Не му дадох избор и набързо си ги изсуши с сешоара. Умен Киро.

Строежа ...
В Строежа намерихме tin4e и Нейния завряни в кучи гъз до джагата. Купих Каменица на Киро, защото знам, че ще се подразни и отидохме при тях. Викам:
- Абе, къде го Halloween-а?
- Ми нема го - каза tin4e и взе да сочи - ама един вампир мина преди малко, отиде натам.

Излагация...
Идват при мен едни младежи и ми разправят да сме били ударили едни джаги. Навих Киро и се почнахме. Пълна излагация. Онези ни го вкараха четвъртит. От 20 топки вкарахме 3. 2 случайни и една в собствената ни врата. Толко срам не бях брал скоро. Идеята беше за 40 топки, ама на онези им стана скучно и си взеха стотинките. Дойдоха някакви други да играят, като така навряха и нас в кучи гъз.

Двама без граници...
Гледам Нейния на tin4e се кефи на музиката. Заслушвам се и се оказва, че са пуснали нещо от сорта на 2Unlimited. Брррррррр. Аз съм му казвал, че е музикален помияр, та затова не му го казах пак, а и tin4e щеше да ме утрепе. Всичко живо се опитва да ме утрепе.

Навън...
Решихме да се махаме от там. И без това сме стари. Нагълтахме, кой каквото има, на екс и се изнизахме. Отвън решихме, че не са за нас тея работи и отидохме някъде на дървено и със сервитьорки. Само tin4e дърпаше към Маската, но нали затова сме трима мъже с нея, да и развалим купона. Отидохме в първото без чалга и седнахме на маса.

На маса...
На масата се говорят всякакви неща и се мерят пишки. Нейния на tin4e винаги има някоя интересна история от работа и ни забавлява. Започна да ни разправя за един път, когато били при една чалга певица да и оправят нета. Тука tin4e го прекъсва, за пореден път да му каже, че не е чалга певица, а е Петя Буюклиева. Той е съгласен.

Разправя...
"...та тази беше с една червена рошава коса и с една червена рокля с червени пайети. Постоянно говореше нещо за някакви турнета и концерти, та си викам сигурно е некоя чалгарка. Мъжо й постоянно повтаряше за ремонта в мезонета. Как това било "ама най-доброто", друго нещо било "ама най-доброто", компютъра бил "ама най-добрия" и всичко от много добри приятели го уредил. Осебено компютъра от Технополис. Гледам аз компютъра и само като видях, че е с вградена видеокарта си казах "Браво пич! Всичко ти е Най-доброто." И така два часа. Ние пънем кабели, а тоя намила за най-добрито. Абе нема такова зле. Важното е да си вярваш. Накрая дори се опита да ми поправя протокола. Не трябвало да пиша "апартамент 1", неееееее трябвало да пиша "мезонет 1". Щех да го ударя."

Край...
Толкова. Друго нема.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. koker - Верно,
01.11.2007 16:38
голем си пинциунер! Как може да си тръгнете от Строежа бе! Как може да не отидете в Маската! Пфу!
цитирай
2. tin4e - Имам дълбоки подозрения, че моят вампир
01.11.2007 17:30
беше умрял от скука в Строежа
Та е тва ми беше Хелоуина - един вампир + малко аз :)
Пенсии ... :)
цитирай
3. анонимен - u5z7
01.11.2007 18:44
А ние си сътворихме един Ончо с две мутри - и двете с едно интелигентно излъчване...той и Пари Уайт беше красавец, ама се спаружи. Останалото беше като на пенсионерска Нова Година - тесен кръг, който се наплюска, нажабури се с ракия и задрема.
цитирай
4. innuendo - Ееееее
01.11.2007 21:43
Пари Уайт си беше пич. А и тогава Моньо май ни зариби по 5'ница.
:-)
цитирай
5. анонимен - vs6s
01.11.2007 22:41
Их, да! Колко добре помниш! Ама и Ончо е пич. Няма нищо против да му викаме така, при все че се казва Огнян. :)
цитирай
6. анонимен - пише се...
03.11.2007 13:52
Renault Espace :)(

Иначе не е зле :)
цитирай
7. innuendo - :-)
03.11.2007 16:21
Верно, че така се пише.
Оправям.
цитирай
8. анонимен - Кого?
04.11.2007 18:05
Оправи?
цитирай
9. ianiv - tebe,
05.11.2007 13:53
kak kogo?....
цитирай
10. анонимен - "тебе" може и
08.11.2007 21:28
да съдържа нещо, което ти се иска, обаче определено показва (освен това) и ниската ти грамотност.

Което не е лошо, поне сме наясно с входящите данни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: innuendo
Категория: Лични дневници
Прочетен: 500418
Постинги: 111
Коментари: 1054
Гласове: 4192